Organisator:

Brancheorganisatie Kinderopvang (BK), Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK), Sociaal Werk Nederland (SWN), PO-Raad, EtuConsult en de VNG.

29 september - Vijfde Landelijke IKC-dag!

Hét IKC bestaat niet.

Integraal besturen, hoe doe je dat? Hoe zorg je als gemeente voor een stevig cement onder de vorming van kindcentra en wanneer creëer je juist drijfzand? Welke blunders maakten IKC Mondomijn, IKC De Klaroen en KC Theresia en welke antwoorden vonden zij in hun zoektocht?

Op al deze en nog veel meer vragen krijgt u antwoord op de vijfde landelijke IKC-dag, georganiseerd door de vijf grote organisaties in onderwijs, kinderopvang en gemeenten, samen met Etuconsult. Aan het einde van de dag gaat u naar huis in de wetenschap dat hét IKC niet bestaat. Maar hopelijk ook met inspiratie hoe het kán. En dat ook ú het kunt. 

Keynote door Claire Boonstra
Voor deze lustrumeditie hebben we inspirerende sprekers uit onderwijs, kinderopvang, gemeenten en wetenschap aangetrokken en daarmee een gevarieerd en interessant programma samengesteld, met voor ieder wat wils. Claire Boonstra vertelt in haar plenaire inleiding hoe je eeuwenoude gewoontes en systemen doorbreekt en de weg naar een onderwijsrevolutie vrijmaakt. 

Voor wie:
Bestuurders, leidinggevenden en coördinatoren, professionals en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, welzijn, onderwijs en gemeenten.

Organisator:
Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Sociaal Werk Nederland, PO-Raad, EtuConsult en de VNG

Wanneer:
29 september 2017 van 10.00 – 16.00 uur (programma eindigt 15.10 uur).

Adres

Theater en Congres Orpheus 
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn

[ routebeschrijving ] - [ website ]

Programma

9.30 uur      Koffie en thee, inloop

10.00 uur    Welkom

10.10 uur    Inleiding door Claire Boonstra
Als oprichter van Operation Education jaagt Claire een grote droom na: het verbeteren van het onderwijs, in de breedste zin van het woord. Daarvoor is nodig dat we gewoonten doorbreken en systemen en processen reorganiseren om zo uiteindelijk het oneindige potentieel van de mensheid te ontketenen.

11.10 uur   Vijf bestuurders delen hun gezamenlijk visie op IKC vorming met de zaal. Niko Persoon namens de PO-Raad, Katinka Reuling van de Brancheorganisatie Kinderopvang, Lex Staal van Sociaal Werk Nederland, Sharon Gesthuizen van Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang en Ali Rabarison van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

11.30 uur    Koffie en thee, en naar de deelsessies

11.50 uur    Eerste ronde deelsessies (Klik hier voor details)

12.50 uur    Lunch 

13.40 uur    Tweede ronde deelsessies (Klik hier voor details)

14.40 uur    Naar de zaal

14.50 uur    Terugblik op de dag met de ministeries.
Mathilde Reitsma-Slotboom, afdelingshoofd School en Omgeving van het Ministerie van OCW en Danielle Schiet plv. directeur Kinderopvang van SZW.

15.10 uur    Start borrel

16.00 uur    Einde van de dag 

Algemene voorwaarden, kosten en betaling.

Datum en tijd:
Vrijdag 29 september 2017. De dag start om 10.00 uur (9:30 inloop) en eindigt om 15:10 uur na een wrap-up, daarna is er een borrel tot 16:00 uur.

Deelnamekosten
€ 130,00 per persoon (inclusief BTW). Uw deelname is definitief na betaling van € 130,00 (incl BTW) op banknummer NL50 RABO 0130 8183 99 t.n.v. EtuConsult o.v.v. uw naam en organisatie. 

Nadat u zich heeft ingeschreven, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Deze e-mail is tevens uw factuur. 

Er is plaats voor maximaal 275 deelenemers.

Annulering en vervanging
Bij afmelding is geen restitutie mogelijk, wel is het toegestaan een vervanger te sturen.

Programma:
U ontvangt ruim van tevoren het definitieve programma via e-mail.

 

 

Nieuw boekje

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het hier.

Partners

javhide.com sexsut.com